24 hours festival

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer.

24 Hours festival er et konsept som eies og drives av Stiftelsen Skjærgårdsgospel, og de kommer med full bil med det som skal til av aktiviteter og kompetanse for å lage en unik festival.

Festivalen heter 24 Hours fordi den varer i 24 timer!
Alt skjer i Steinsvik Arena, fra vi møtes lørdag formiddag kl. 12.00 til vi avslutter med gudstjeneste søndag formiddag.

Når det nærmer seg festivalen, vil alle som har meldt seg på få en mail med nærmere informasjon.

Aldersgruppen 4.-7. klasse.

Pris: 400,-

Blant aktivitetene er borrelåsvegg, hoppeslott, bungee run, wreckingball, gladiator, sumobryting, gigaball og stage-samlinger.

www.24festival.no kan du lese litt mer om festivalen.

Arrangører er Skåre menighet, Tabernakelet, Nordre misjonskirke, Kyrkjenær i Tysvær og Bokn, og Haugesund misjonskirke.

Påmeldingen åpner på www.kirken.no/skare 1. februar!