B-TWEEN

b-tween
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18d

Annenhver fredag fra kl. 18.00-20.00 er det B-tween i Misjonskirka. Dette er en klubb for deg som går i 5.-7. klasse. Det er for alle jenter og gutter, og du kan komme sammen med vennene dine, eller alene for å bli kjent med nye.

På B-tween har vi samlinger med konkurranser og andakt. Etterpå er det åpen kiosk, spill, biljard, ballspill i gymsal og masse morro. Vi er en fin gjeng med voksenledere som jobber for at B-tween skal ha et godt miljø, hvor alle skal bli kjent med hverandre og hvor alle er velkommen!

I denne alderen er venner viktig, og vi ønsker å legge til rette for at gode vennskap kan etableres i trygge omgivelser. Har du spørsmål kan du ta kontakt med Svanhild Fauske på tlf 95890164

 

Samlingene vil gjennomføres etter gjeldene smittevernregler. Det betyr at leker og aktiviteter vil tilpasses slik at de kan gjennomføres på en forsvarlig måte. De som deltar vil måtte registrere navn og tlf nr med tanke på smittesporing, dersom det skulle være nødvendig.

På grunn av behovet for oversikt over personer som har vært i bygget ber vi om at foreldre som skal hente og levere ikke går inn i selve bygget.

Vi ber om at personer som er syke eller har symptomer ikke deltar.

Datoer høsten 2021:
3.september
17.september
1.oktober
29.oktober
12.november
26.november

Btween
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18b