Barnekirke_Colour_Text

Barnekirken er søndagsskolearbeidet vårt. Vi har barnekirke parallelt med gudstjenesten søndag kl. 11.00.

I barnekirka deler vi oss i ulike grupper etter alder. Noen grupper er i kirka, og noen er i Espira barnehage rett over veien:

oversikt

På samlingene har vi andakt, sanger, leker og aktiviteter. Vi lærer fra bibelen og har det gøy sammen!

En gang i måneden er vi alle generasjoner sammen i kirkesalen på HeleGjengen-søndag (plan kommer).

T&T (5.-8.kl.) er også utendørs en gang i måneden (plan kommer)

Ta kontakt med Elisabeth om du har spørsmål

Frivillig medlemsskap i barnekirken

Her kan du betale medlemskontigent for Barnekirken. Det er helt frivillig å bli medlem. For hver betalende medlem får vi støtte gjennom Frifond til arbeidet vårt. Så gjennom ditt medlemsskap vil vi få inn midler som vi kan bruke til å kjøpe inn det vi trenger til å skape mye aktivitet og gøy for barna!

Vipps kr 100,- pr barn til  #620859 og fyll ut skjemaet under

Du kan også betale til kontonr 3240.11.14059

Tillatelse til å ta bilder/film til bruk i markedsføring

Ved å fylle ut dette skjemaet samtykker du til at Haugesund Misjonskirke kan behandle dine oppgitte personopplysninger. Ønsker du at vi skal slette dine personopplysninger ved en senere anledning er det bare å ta kontakt.