Vi har i over ett år søkt etter en ungdomspastor til vårt ungdomsarbeid som er i vekst. Dessverre har vi ikke lykkes i å finne rett person, og nå slik den økonomiske situasjonen er, har vi måtte trekke annonsen. Det er ikke lenger mulig å se for seg at vi kan ansette flere i vår stab. Derfor vil vi be om at flere frivillige bidrar til at UNG og ungdomsarbeidet kan fortsette sin gode utvikling. F.eks trenger UNG hver fredag at voksne kan komme å sørge for et trygt og godt miljø. Det gjelder også på turer som f.eks Impuls og Stagedive. Men det er ikke bare i UNG det er behov. B-tween trenger nye ledere fra høsten av, og speideren tar også gjerne i mot støtte og hjelp. 

Har du lyst å engasjere deg i dette arbeidet, så hører vi gjerne fra deg. Fyll ut skjemaet under. 

Nye løfter som er kommet inn:

kr. 0,-

av kr. 600 000,-

Ulike måter å gi på

Inntektene våre stuper!

Givertjenesten har gått ned med nesten 20%.

I tillegg mister vi viktige leieinntekter på bygget. Utgiftene har økt betydelig med strøm og renter som hovedutfordringer. Vi må øke våre inntekter med drastiske 50.000kr i måneden for å holde våre forpliktelser i det kommende året.

Vi kan løfte sammen på ulike måter

Økonomisk er en selvfølge, men tid er på flere måter like verdifullt. Investering av tid kan også gi gode inntekter til menigheten. Les mer under.

Nye løfter som er kommet inn:

kr. 0,-

av kr. 600 000,-