Gevinst på hovedlotteriet:

Julemessen lørdag 3. desember fra kl. 11.00.

Familiebillett til Akvariet i Bergen for 4 personer, verdi kr 880,-

Akvariet i Bergen

Kjøper du lodd til hovedlotteriet vårt til julemessen 3.desember er du med i trekningen om familiebillett hos akvariet i Bergen.

Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner for små og store. Visjonen deres er å skape lærelyst om livet i havet. Man kan lære masse om havet og dyr ved å lese i en bok eller høre om det på skolen, men det er bedre å lære om dyrene når du er tett på og ser ekte fisker og dyr. Akvariet har vært en institusjon i Bergen siden 1960 og er organisert som en stiftelse.

Norsk marin fauna er en av våre viktigste næringer, en del av et ømfintlig, globalt økosystem og dypt fascinerende. Samfunnet har alt å tjene på at våre besøkende fra inn- og utland, små og store, forstår at det er nære sammenhenger mellom det man finner under nærmeste brygge og vilkårene for alt liv på jorden. Å spre kunnskap om norsk marin fauna var i sin tid selve grunnlaget for å etablere Akvariet i Bergen. Det forandrer seg aldri. Når vi likevel har mange dyr fra andre deler av verden, er det for å gi opplevelsen av mangfold og sammenheng. Vi tror at vi best oppfyller ambisjonen om å vekke begeistring og interesse for norsk marin fauna ved å tilby opplevelser sammen med dyr som har det godt. Besøker du Akvariet skal du sitte igjen med en opplevelse for livet, litt klokere og med en sterk trang til å lære mer.

Les mer her.

Kjøp 10 lodd

for kr 200,-

Kjøp 20 lodd

for kr 400,-

dreamstime_m_35040902

Vi jobber for den gode førjulsstemningen som alltid.

Kafé med deilige kaker og mat, lotteri med åresalg, salgsboder, underholdning og ikke minst aktiviteter for barna! Hjertelig velkommen til julemesse!

Kjøp årets lodd online:

Kjøp 1 lodd