Gudstjeneste 24.april

gudstjeneste 2022 4
Velkommen til gudstjeneste og barnekirke søndag kl.11.00! Denne søndagen blir det barnedåp. Talen blir en spennende panelsamtale, så dette vil du ikke gå glipp av!
Håper å se deg!

Se andre nyheter

Gudstjeneste 22.mai

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke søndag kl.11.00! Hanne Brekke taler, det blir barnevelsignelse, og selvfølgelig også kirkekaffe. Kom og bli med!

Se mer »

Jubelfest 21.mai

Bli med på jubelfest! Vi feirer at kirkebygget er 10 år i år, alle er velkommen til å bli med å feire! Vi er takknemlig for 10 år som har gått. Mye har blitt gjort, mange har blitt en del av fellesskapet, men hva nå? Hva gjør vi de neste 10årene? Hvordan skal vi nå…

Se mer »

Gudstjeneste 15.mai

Velkommen til gudstjeneste søndag 15.mai kl.11.00! Barna går rett til barnekirken. Det blir selvfølgelig også kirkekaffe etter gudstjenesten. Alle er velkommen, bli med!

Se mer »

HeleGjengen-søndag 8.mai

Ta med deg en venn (eller kanskje hele gjengen din?) og kom på gudstjeneste for alle generasjoner søndag kl.11.00. Når vi har HeleGjengen-søndag er vi alle samlet, både store, små og de midt i mellom. Unge sangere deltar, det blir nattverd og selvfølgelig også kirkekaffe. Du er velkommen!

Se mer »

Buss fra Haugesund til «The Send»

Den 25.juni skal det arrangeres The Send i Telenor Arena i Oslo. Dette er en verdensomspennede konferanse for ungdom og voksne med fokus på å leve et liv nærmere Jesus. Et 12 timers event med lovsang, undervisning, forkynnelse, forbønn og tid til personlig overgivelse. I den anledning er det ordnet med buss tur/retur (reisedager fredag…

Se mer »

Gudstjeneste 1.mai

Velkommen til gudstjeneste og barnekirken søndag kl.11.00!  Vi gleder oss til å være sammen igjen, det blir også kirkekaffe så heng gjerne igjen etter gudstjenesten! Håper å se deg! Her finner du mer informasjon om barnekirken: Barnekirken

Se mer »

Soul Children POP-UP

Soul Children POP-UP!🥳🙌🏼 BLI MED! Sjekk her alle sang- og danseglade venner (fra 5.klasse) ⬇️ Både gamle og nye Soul Children-sangere er hjertelig velkommen til Soul Children POP-UP med opptreden på gudstjeneste 8.mai! Øvingsplanen blir som følger: Onsdag 27.april kl.1830-2000 Onsdag 4mai kl.1830-2000 Lørdag 7.mai kl.1200-1500 Søndag 8.mai – gudstjeneste kl.11.00 Inviter med en venn…

Se mer »

Gudstjeneste 1.påskedag

Velkommen til gudstjeneste 1.påskedag kl.11.00. Barna møter i kirkesalen sammen med de voksne, men går etterhvert opp i 2.etg for eget opplegg. Denne søndagen blir dessverre ikke gudstjenesten streamet, så du må komme til kirken for å få det med deg. Bli med å feire Jesu oppstandelse! God påske!

Se mer »

HeleGjengen palmesøndag

Velkommen til HeleGjengen palmesøndag! Vi gleder oss til å feire gudstjeneste sammen alle generasjoner. Det blir også nattverd. Velkommen skal du være!

Se mer »

Seniorgruppens vårfest onsdag 6.april

Onsdag 6.april har seniorene vårfest kl.18.00! Velkommen! (Det blir dermed ikke samling kl.12.00.)

Se mer »