Ledig stilling: Ungdomspastor

Vi er UNG i Haugesund Misjonskirke!

Vi jobber for at ungdom skal få en livslang relasjon med Jesus, og en tydelig tjeneste for Guds rike, der de er.

Vi er:

• 20 ungdommer og 6 voksne i to lederteam.
  • Samlet opptil 80 undommer på fredager for møte og café.
  • Gira på ungdomsmøter med taler, musikk og kafé, men verdsetter like høyt disippeltrening og smågruppekvelder i hjemmene.
  • Store fans av Impuls, Stagedive og andre fete leirer for å hente inspirasjon!

Nå er vi endelig klare for en pastor/ungdomsarbeider som kan styrke lederteamene våre!

Er du?:

1. Den som typisk leder og organiserer ting? Du er god på å holde orden og oversikt, og du får ting til å skje. Du synes det er gøy med høyt tempo og å stake ut kursen. Du er teambygger og ser fort hva som trengs, og delegerer til den som passer best til oppgaven. Du er forkynner og har nød for å se unge mennesker blir frelst.
  2. Relasjonsbyggeren? Du elsker å henge med ungdom og å skape godt miljø og vennskap. Du er typisk god på å se den ene, og har tid og omsorg for mennesker rundt deg. Du er kreativ, enten i musikk eller på digitale medier. Du liker å undervise og hjelpe unge til å leve for Jesus.

Er en av disse typisk deg, eller kanskje en mix av begge? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Erfaring fra ungdomsarbeid og relevant utdanning er en fordel.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som kan tenke deg å jobbe hos oss i en deltidsstilling ved siden av studier, eller deg som er ferdig utdannet og som ideelt sett ønsker dette som din fulltidsjobb, eller noe midt imellom. I utgangspunktet er stillingen 50 %, men vi har en viss fleksibilitet. Kvelds- og helgearbeid må påberegnes.

Vi tilbyr

• En unik mulighet til å bygge og utvikle et godt, kristent miljø for ungdom i Haugesund.
  • En variert og meningsfull arbeidshverdag
  • Godt arbeidsmiljø med fem kollegaer og et frivillig team av voksne og ungdom.
  • Gjennomsnittsberegning av arbeidstid og lønn etter Misjonskirken Norges regulativ.

Ta kontakt med oss dersom du er interessert eller ønsker mer info. Vår hovedpastor Fredrik Tybakken hører gjerne fra deg enten på: Facebook Messenger, e-post; fredrik@haugesundmisjonskirke.no eller ring han på tlf. 90916038.