ungdomsleir

Her kan du melde deg på ungdomsleir 26.-27.juni!

Bli med på en helg stappfull av opplevelser, aktiviteter, god mat, vennskap, møter og mer!

Aktiviteter

Det blir ulike aktiviteter å velge mellom, både lørdagen og søndagen. Du deltar på to ulike aktiviteter. Sett opp dine ønsker i påmeldingen. Det er satt opp tre ulike valg siden noen av aktivitetene har begrenset kapasitet, da er det første mann til mølla. Aktivitetene du kan velge mellom er:

Havrafting + Mesternes Kamp:
Vi drar ut i havribber (raske gummibåter) ut på havet for masse fart og spenning. Etterpå drar vi inn til Visnes hvor vi får morsomme aktiviteter og utfordringer.

Aldersgrense: 8.klasse

Paintball (ikke flere plasser)
Vi drar til Vikse for 3 timer med utendørs paintball. Alt av utstyr er inkludert.

Vannsport:
Vi drar ut til en hytte i Røyksund hvor det er båter med mulighet for å stå på vannski og andre morsomme vannaktiviteter. Det er også lov å ta med fiskestang og badetøy om en ønsker det.

Klatreparken "Høyt og Lavt":
Vi drar til klatreparken i Nedstrand for å kose oss i klatreløypa.

Minigolf + Hageleker:
Vi drar til Torvastad til Europas største minigolfbane og spiller minigolf sammen. Etterpå blir det avslapning i rolige omgivelser med morsomme og avslappende hageleker som kubb, boccia, krokket m.m

Fjelltur:
Vi drar på fjelltur og tar med oss primus og skikkelig god mat som vi skal kose oss med. Kanskje blir det også mulighet for å bade eller fiske?

Hvem er leiren for?

Leiren er for alle ungdommer på Haugalandet fra (deg som snart er ferdig i) 7.klasse og oppover. Går du i 7.klasse kan du ikke overnatte i kirken eller velge havrafting som aktivitet, men du kan delta på alt annet.

Det er også mulig å kun komme på møtene, da trenger du ikke melde deg på, men du blir registrert i døra.

Overnatting

Overnatting blir i kirka! Ta med liggeunderlag eller luftmadrass og sovepose. 7.klassinger sover hjemme.

Pris og betaling

Pris for leiren blir kr 650,- (søsken kr 500,-)

Noen aktiviteter koster litt ekstra. Dette gjelder:

Havrafting: kr 600,- ekstra

Klatrepark: kr 180,- ekstra

Paintball: kr 280,- ekstra

Forelder/foresatt får en SMS med info når det skal betales.

Smittevern

Vi ønsker at det skal være trygt å være på leir, også med tanke på smittevern:

• Syke personer, selv ved milde symptomer, og personer som er i karantene eller i isolasjon kan ikke delta.
  • Dersom noen blir syke under leiren, vil de bli isolert på et rom frem til de blir hentet av foreldre/foresatte.
  • Alle foreldre/foresatte må være tilgjengelig i tilfelle det skulle bli behov for henting.
  • Vi sørger for forsterket renhold under leiren av overflater og toaletter.

Lørdag:

kl.10.00 Oppmøte og registrering øvre parkeringsplass