Menighetsweekend 20.-22.august

20-22.august reiser vi på menighetsweekend til Gullingen! Endelig skal vi få være sammen igjen, og er det noe bedre sted å bli godt kjent med hverandre enn å være på tur sammen? Vi tror at denne helga blir viktigere enn noen gang. Kjenner du deg litt på sidelinjen eller tror du at det kan bli en utfordring å få med barna/ungdommene i kirka igjen, ja, da har du ingen valg: meld deg på!

Påmelding:

s

Gullingen Turistsenter ligger vakkert ved Mosvatnet i Suldal. (For mer info se: Gullingen.no).

Priser:

Prisene for rom gjelder hele helgen, i tillegg til rom betaler man for mat pr person/familie.

Priser for rom:

Ettmannsrom m/bad kr 1200,-

Dobbeltrom m/bad kr 2000,-

Firemannsrom kr 2000,-

Er man flere enn fire i familien, velg firemannsrom, så tar vi kontakt for å finne en god løsning.

Priser for varmmat:

kr 200,- pr person

maks kr 600,- pr familie

Alle tar med egen brødmat.

Har dere problem med å betale full pris er det bare å ta kontakt med oss. Send en mail til saxe@haugesundmisjonskirke.no