Hvem er vi

Haugesund misjonskirke er en menighet for alle slags mennesker, og alle generasjoner. Vi er et fellesskap av barn og barnefamilier, ungdommer, voksne og eldre. Vi ønsker at alle skal kunne komme til kirka vår og føle seg hjemme!

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl. 11. Gudstjenesten er menighetens storsamling med relevant og livsnær forkynnelse, god musikk og godt fellesskap. Barna har sine samlinger og undervisning på Skattkammeret samtidig med gudstjenesten.

I løpet av uken møtes forskjellige smågrupper til samlinger rundt omkring i hjemmene. Dette er sosiale samlinger hvor man deler tro og hverdagsliv rundt en åpen Bibel. Smågruppene er en god plass å bli bedre kjent med andre i menigheten.

I kirka vår har vi et rikt og variert barne- og ungdomsarbeid, bl.a. speider, barnekor, B-tween, UNG og konfirmantarbeid.

Menigheten ble stiftet i 1939 og har en lang og tradisjonsrik historie. Siden 2012 har vi holdt til i Skåredalen. Vi ønsker å være en menighet for lokalmiljøet, og samtidig være en menighet for folk fra hele Haugalandet. Haugesund misjonskirke er tilknyttet trossamfunnet Misjonskirken Norge.