Gevinst på hovedlotteriet:

Julemessen lørdag 3. desember fra kl. 11.00.

Oscar Jansen, Kunsttrykk «Fisk og brød»

Kunstner Oscar Jansen, Kunsttrykk « Fisk og brød», innrammet, verdi kr 4.200,-.

Oscar Jansen bor i Kristiansand, men er opprinnelig fra Haugesund. Utdannet grafisk formgiver ved Bergjeland Videregående Skole i Stavanger.

llustratør på heltid etter noen år i NMS og diverse reklamebyråer. Egne prosjekter og kunst har blitt viet mer oppmerksomhet de siste årene.

Illustrert en rekke bøker, bl a Tidslinjen (Verbum), Villaksen Salomon (Vigmostad og Bjørke), Første dag for Amina (Portal) og Direkte rødt (Cappelen).

Representert flere steder i landet bl a Galleri Ramfjord, Oslo, Galleri Hantho, Haugesund, Haavik Rammer & Kunst, Kristiansand.

Festivalutstiller under både Sildajazz og Siradagane. Deltok på Sørlandsutstillingen 2010. Medlem av NBK (Norske Billedkunstnere), Tegnerforbundet og Grafill.

Kjøp 10 lodd

for kr 200,-

Kjøp 20 lodd

for kr 400,-

dreamstime_m_35040902

Vi jobber for den gode førjulsstemningen som alltid.

Kafé med deilige kaker og mat, lotteri med åresalg, salgsboder, underholdning og ikke minst aktiviteter for barna! Hjertelig velkommen til julemesse!

Kjøp årets lodd online:

Kjøp 1 lodd