Rekruttere givere og medlemmer i trossamfunnet

bønnebilde

Dessverre har givertjenesten falt med nesten 20% siden 2021.
Kanskje er du en av de som elsker å gi?

Vil du være med å «framsnakke» givertjeneste, og ikke minst medlemskap? Et medlemskap i trossamfunnet Misjonskirken Norge vil bringe inndover 700 kroner per år per medlem til oss som menighet. Både barn og voksne kan registreres i trossamfunnet. Tenk bare hva en familie vil bringe inn av inntekter om de står som medlem i vårt trossamfunn! Mange i vår menighet er ikke medlemmer av trossamfunnet, det er det heller ingen krav om, men en del er kanskje ikke klar over at dette gir gode inntekter for menigheten. Vi håper du vil være frimodig på menighetens vegne og fremsnakke både medlemskap og givertjeneste, slik at flere vil stå sammen med oss i det viktige oppdraget om å stadig nå nye mennesker med evangeliet. 

Ønsker du å vite mer om medlemskap i Haugesund Misjonskirke så ta kontakt her.

Nye løfter som er kommet inn:

kr. 0,-

av kr. 600 000,-

Ulike måter å gi på

Inntektene våre stuper!

Givertjenesten har gått ned med nesten 20%.

I tillegg mister vi viktige leieinntekter på bygget. Utgiftene har økt betydelig med strøm og renter som hovedutfordringer. Vi må øke våre inntekter med drastiske 50.000kr i måneden for å holde våre forpliktelser i det kommende året.

Vi kan løfte sammen på ulike måter

Økonomisk er en selvfølge, men tid er på flere måter like verdifullt. Investering av tid kan også gi gode inntekter til menigheten. Les mer under.

Nye løfter som er kommet inn:

kr. 0,-

av kr. 600 000,-