Samlivskurs – 7 kvelder om å være to

TMC_Poster (1189x841) - Version 1,2,3-100

Bruk koronatiden til noe positivt – sett av noen kvelder til å styrke parforholdet!

Påmelding:

  Kursavgift kr 150,-   vipps til #10743

   

  Informasjon om kurset:

  Dere kan sitte hjemme i sofaen og ha tid sammen som par, samtidig som dere tar opp viktige temaer som gir påfyll og inspirasjon til samlivet deres. Kurset gjennomføres digitalt via zoom, der vil dere møte Siv Anett og Kjetil Sande. Kurset består av syv kvelder med undervisning i bolker og tid til at dere som par kan snakke om oppgaver dere får underveis. Det er ikke gruppeoppgaver, ingen trenger å dele noe med de andre parene, og det er frivillig om man ønsker å ha kameraet på. (en kan være anonym ved å ha kamera av og bruke anonyme navn).
   
   
  Temaene på kveldene er:
  1. Bygg et sterkt fundament
  2. Kunsten å kommunisere
  3. Konfliktløsning
  4. Tilgivelsens kraft
  5. Familiens betydning
  6. Et godt sexliv
  7. Kjærlighet i praksis
   
   
  Undervisningen er ved Sila og Nicky Lee, som leder familie- og samlivsarbeidet i Holy Trinity Brompton i London. De snakker engelsk, men filmene er tekstet på norsk. Dere får kursmateriell på norsk. Dette samlivskurset drives i mer enn 30 land verden over. Det er Alpha Norge som har hentet kurskonseptet til Norge. Kurset er svært praktisk, og deltakerne vil få verktøy til å bygge sunne samliv som vil vare livet ut.
   
  Kursavgiften på 150 kr pr. par dekker kursmateriellet som dere får levert hjem.
  Meld dere på via skjemaet over!
   
  Dere får innloggingsinfo og lenke til kurset på mail før hver kurskveld.
  Klokkeslett: kl. 20.00-22.00
  Datoer: 4.mai – 11.mai – 18.mai – 25.mai – 1.juni – 8.juni – 15.juni
   
  Velkommen skal dere være!

  Se andre nyheter

  Gudstjeneste

  Velkommen til til gudstjeneste søndag 19. september kl 11.00. Vi fortsetter taleserien «Hjem, kjære hjem». Denne søndagen leder Maria Morfjord en panelsamtale der vi stiller vi spørsmålet «Hva er det å være kvinne?». Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken.

  Se mer »

  Gudstjeneste og konsert

  Velkommen til gudstjeneste søndag kl 11.00. Vi får besøk av Leif Ingvald Skaug og Gospel Explosion. Fredrik Tybakken innleder taleserien «Hjem kjære hjem» og spør etter hva det er å være mann. Barnevelsignelse. Gudstjenesten streames. Vi ønsker også velkommen til Barnekirken som har tilbud til barn i alle aldre. Kl 19.00 er det konsert med…

  Se mer »

  Konfirmasjonsgudstjenester

  Søndag 5. september er det konfirmasjonsgudstjenester kl 10.00 og 12.00. Begge gudstjenestene er åpne for alle. Det er ikke barnekirke denne søndagen. Gudstjenestene sendes også live på nett.

  Se mer »

  Gospel explosion

  Helgen 10.-12. september får vi besøk av Leif Ingvald Skaug. Dette blir en kjempehelg for lovsangsledere. Helgen avsluttes med en konsert på søndag kl 19.00. Biletter kjøpes på www.gospelexplosion.no eller ved inngangen.

  Se mer »

  Babysang

  Vi starter opp igjen 24. august. Velkommen

  Se mer »

  Siste sommermøte

  Du er velkommen til årets siste sommermøte søndag 15. august kl 19.30. Våre sommermøter er enklere møter med fellesskap, andakt, sang og bønn.

  Se mer »

  Gospel Explosion – oppstart 30.august!

  Til høsten kommer Leif Ingvald Skaug tilbake til kirka med Gospel Explosion, og du kan være med! Oppstart er allerede 30.august, så meld deg gjerne på nå. Mer informasjon finner du i facebook-arrangementet eller på gospelexplosion.no

  Se mer »

  Menighetsweekend 20.-22.august

  20-22.august reiser vi på menighetsweekend til Gullingen! Endelig skal vi få være sammen igjen, og er det noe bedre sted å bli godt kjent med hverandre enn å være på tur sammen? Vi tror at denne helga blir viktigere enn noen gang. Kjenner du deg litt på sidelinjen eller tror du at det kan bli…

  Se mer »

  Sommermøter

  Det blir sommermøter følgende datoer kl.19.30: 20.juni 8.august 15.august Dette er enklere møter med fellesskap, andakt, sang og bønn. Hjertelig velkommen skal du være!

  Se mer »

  Bli med på ungdomsleir!

  Klikk her for info og påmelding

  Se mer »