Her finner du opptak av talene.

Du kan også abonnere på vår podcast i itunes, Spotify, Pocket casts, eller lytte og laste ned her.
Spotify

Itunes
Facebook
Gudstjenester
Videopodcast

HVEM ER VI?

priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash
Haugesund misjonskirke er en menighet for alle slags mennesker, og alle generasjoner. Vi er et fellesskap av barn og barnefamilier, ungdommer, voksne og eldre. Vi ønsker at alle skal kunne komme til kirka vår og føle seg hjemme!

«Vi vil være et åpent og inkluderende fellesskap
som stadig når nye mennesker for Jesus Kristus»

Vår visjon

Menigheten ble stiftet i 1939 og har en lang og tradisjonsrik historie. Siden 2012 har vi holdt til i Skåredalen. Vi ønsker å være en menighet for lokalmiljøet, og samtidig være en menighet for folk fra hele Haugalandet. Haugesund misjonskirke er tilknyttet trossamfunnet Misjonskirken Norge.

Gudstjenesten

Vi feirer gudstjeneste hver søndag kl. 11. Gudstjenesten er menighetens storsamling med relevant og livsnær forkynnelse, god musikk og godt fellesskap. Barna har sine samlinger i Barnekirken samtidig med gudstjenesten. Etter gudstjenesten er du velkommen til å ta en kopp kaffe og slå av en prat med folk. En gang i måneden samles vi alle sammen, både store og små til HeleGjengen-søndag.

Vi kommer sammen for å tilbe Gud, be til ham og lytte til ham. Han møter oss og taler til oss gjennom sitt ord, i musikken og i fellesskapet. Gudstjenesten skal inspirere oss og bygge vår tro før vi går ut til en ny uke.

DSC_0905