konfirmant

i Haugesund misjonskirke!

Gjør deg klar for et kjekt og lærerikt år med mange opplevelser og nye vennskap! Konfirmantene samles annenhver torsdag fra kl.19-21. I løpet av året finner vi på mye gøy, og på noen av samlingene er vi utendørs eller andre steder.

Vi håper du vil være med oss!!

Konfirmant

Informasjonsmøte og oppstart

I tillegg til de vanlige samlingene våre, reiser vi også på leir og mindre turer i løpet av året. Selve høydepunktet og avslutningen på året er konfirmasjonsgudstjenesten, som i 2023 vil være <b>søndag 3.september!<b> Medlemskontigenten for konfirmasjonsåret er kr 500,- pr halvår. Utgift til tur vil komme i tillegg.

Konfirmasjonsåret 2022/2023 er allerede i gang. Har du spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss. Informasjon og påmelding til neste kull vil etterhvert komme på denne siden.

Konfirmant

Neste Konfirmant er: