Gevinst på hovedlotteriet:

Julemessen lørdag 3. desember fra kl. 11.00.

Gavekort Weekendopphold m/frokost for 2 pers på Clarion Hotel Stavanger og gavekort fra Flor & Fjære, total verdi kr 5.500,-.

Flor & Fjære

Denne fantastiske premien består av gavekort på kr 2.000,- fra Flor&Fjære og et weekend opphold m/ frokost for 2 personer på Clarion Hotel Stavanger.

Clarion Hotel Stavanger ligger i kort gåavstand til sentrum, og har en personlig og imøtekommende atomosfære. Her håper vi vinneren vil nyte et opphold fra fredag – søndag, nyte en god frokost før dere lørdag vandrer avgårde til Bekhuskaien hvor båten som vil føre dere over til Flor&Fjære ligger. Med gavekortet fra dem på kr 2.000,- kan dere selv velge hvilket tidspunkt på dagen dere vil reise ut dit. Husk å bestille i forkant, og vær tidlig ute med bestillingen.

«En smak av paradis» står det på nettsidene, og det er virkelig sant. Båtturen, hagene og maten gjør besøket ditt til Flor&Fjære til en fest for sansene.

I 1965 kjøpte Åsmund og Else Marie Bryn en forblåst husmannsplass på nordspissen av Sør-Hidle, hvor de bygde en familiehytte. Da Åsmund i 1987 ble uføretrygdet begynte han å beplante området. Etterhvert ble hagen større og større, og Flor&Fjære tok form. I dag er det 3. generasjon Bryn som driver stedet. Mer om Flor&Fjære kan dere lese på deres nettside https://florogfjare.no/no/om-flor-fjare/. Gled dere til en fantastisk weekend i Stavanger.

Les alle anmeldelser på Tripadvisor.

Kjøp 10 lodd

for kr 200,-

Kjøp 20 lodd

for kr 400,-

dreamstime_m_35040902

Vi jobber for den gode førjulsstemningen som alltid.

Kafé med deilige kaker og mat, lotteri med åresalg, salgsboder, underholdning og ikke minst aktiviteter for barna! Hjertelig velkommen til julemesse!

Kjøp årets lodd online:

Kjøp 1 lodd