Konfirmant (tentro)

Velkommen som konfirmant i Haugesund Misjonskirke! Gjør deg klar for et kjekt og lærerikt år med mange opplevelser og nye vennskap.

Vi møtes annenhver torsdag fra kl.19-21. Vi følger det frikirkelige opplegget Tentro, som er fullt av relevant undervisning. Opplegget består av mange store temaer og tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet og knytter det opp mot tro. Selve høydepunktet og avslutningen på året er konfirmasjonsgudstjenesten som i 2022 vil være søndag 4.september.

Vi håper du vil være med oss!!

NB!! Informasjonsmøte er utsatt til torsdag 2. september kl.18.00. Alle er velkommen til det! Både påmeldte og de som tenker på det.

Påmelding

Her kan du melde på konfirmant til konfirmasjonsåret 2021/2022. Har du spørsmål kan du ta kontakt med pastor Maria på e-post. Oppstart blir 23.september.

Medlemskontigenten for konfirmasjonsåret er kr 500,- pr halvår. Utgift til tur vil komme i tillegg. I konfirmasjonsåret 2021/2022 blir det innenlands tur.

Ved å signere dette skjemaet samtykker du til at Haugesund Misjonskirke kan behandle dine oppgitte personopplysninger. Dine opplysninger vil kun bli brukt ifm konfirmasjonsåret. Ønsker du at vi skal slette dine personopplysninger ved en senere anledning er det bare å ta kontakt.

HAUGESEUND-M