Bli med på ungdomsleir!

Se andre nyheter

Gudstjeneste

Søndag 31. oktober får vi besøk av Alexis Lundh. Han taler i gudstjenesten kl 11.00. Alexis jobber for heltfri.net, Tro & Medier og Ungdom & Medier og er en frimodig samfunnsdebattant med en alternativ stemme. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken.

Gudstjeneste

Søndag 24. oktober kl 11.00 taler Fredrik Tybakken i gudstjenesten. Vi fortsetter med temaserien «Hjem, kjære hjem». Det blir nattverd og utsending av familien Gillebo. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken. Vi minner også om konserten kl 18.00 med Dag Arne Saltnes og band. Han synger sanger av Åge Samuelsen.

Se mer »

Liker du Åge Samuelsens musikk?

Hvis svaret ditt er ja, bør du besøke oss søndag 24. oktober kl 18.00. Vi får besøk av karmøybuen Dag Arne Saltnes m/band. Saltnes vokste opp med Åge Samuelsens sanger. Han er også en av de få i Norge som trakterer spillestilen til verdensgitaristen og countryartisten Chet Atkins. Det blir enkel kafé etter konserten.

Samlivskveld

Lørdag 23. oktober får vi besøk av Annette og Håkon Øgaard. De er ledere for Ekteskapsdialog Norge. Kvelden vil veksle mellom undervisning og parsamtaler. Enkel bevertning.  Tid: 19.00-21.30. Pr pr par er kr 200. Påmelding til fredrik@haugesundmisjonskirke.no.

Besøk fra Colombia

I gudstjenesten vår søndag 17. oktober kl. 11.00 får vi besøk av Mario Gonzales, generalsekretær i vår søsterkirke i Colombia. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken.

Vi tar ikke høstferie

Velkommen til gudstjeneste søndag 10. oktober. Jan Egil Brevik taler over temaet «Guds tanke for ekteskap og singelliv». Det er tilbud til barn i alle aldre i barnekirka, men de to søndagene i høstferien er det et litt enklere opplegg enn vanlig.

Hele-gjengen-søndag

Velkommen til Hele-gjengen-søndag kl 11.00. Det blir presentasjon av konfirmantene. Maria Morfjord taler. Salg av pølser etter gudstjenesten.

Julemesse

Onsdag 6. oktober kl 19.00 blir det et møte for alle som har noe å bidra med til julemessen. Alle er velkommen uavhengig om du vil ha en liten eller stor rolle å spille.

Bønn og lovsang

Mandag 27. september kl 19-22 er du velkommen til undervisning, bønn og lovsang i kapellet i kirken. Roger Grødum m/team blir med.

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste søndag 26. september kl 11.00. Fredrik Tybakken fortsetter taleserien over «Hjem, kjære hjem». Barnedåp. Gudstjenesten streames. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken. Vi minner også om menighetsmøtet kl 19.30. Stein Bjørkholt deltar.