Bli med på ungdomsleir!

Se andre nyheter

Gudstjeneste

Søndag 31. oktober får vi besøk av Alexis Lundh. Han taler i gudstjenesten kl 11.00. Alexis jobber for heltfri.net, Tro & Medier og Ungdom & Medier og er en frimodig samfunnsdebattant med en alternativ stemme. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken.

Se mer »

Gudstjeneste

Søndag 24. oktober kl 11.00 taler Fredrik Tybakken i gudstjenesten. Vi fortsetter med temaserien «Hjem, kjære hjem». Det blir nattverd og utsending av familien Gillebo. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken. Vi minner også om konserten kl 18.00 med Dag Arne Saltnes og band. Han synger sanger av Åge Samuelsen.

Se mer »

Liker du Åge Samuelsens musikk?

Hvis svaret ditt er ja, bør du besøke oss søndag 24. oktober kl 18.00. Vi får besøk av karmøybuen Dag Arne Saltnes m/band. Saltnes vokste opp med Åge Samuelsens sanger. Han er også en av de få i Norge som trakterer spillestilen til verdensgitaristen og countryartisten Chet Atkins. Det blir enkel kafé etter konserten.

Se mer »

Samlivskveld

Lørdag 23. oktober får vi besøk av Annette og Håkon Øgaard. De er ledere for Ekteskapsdialog Norge. Kvelden vil veksle mellom undervisning og parsamtaler. Enkel bevertning.  Tid: 19.00-21.30. Pr pr par er kr 200. Påmelding til fredrik@haugesundmisjonskirke.no.

Se mer »

Besøk fra Colombia

I gudstjenesten vår søndag 17. oktober kl. 11.00 får vi besøk av Mario Gonzales, generalsekretær i vår søsterkirke i Colombia. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken.

Se mer »

Vi tar ikke høstferie

Velkommen til gudstjeneste søndag 10. oktober. Jan Egil Brevik taler over temaet «Guds tanke for ekteskap og singelliv». Det er tilbud til barn i alle aldre i barnekirka, men de to søndagene i høstferien er det et litt enklere opplegg enn vanlig.

Se mer »

Hele-gjengen-søndag

Velkommen til Hele-gjengen-søndag kl 11.00. Det blir presentasjon av konfirmantene. Maria Morfjord taler. Salg av pølser etter gudstjenesten.

Se mer »

Julemesse

Onsdag 6. oktober kl 19.00 blir det et møte for alle som har noe å bidra med til julemessen. Alle er velkommen uavhengig om du vil ha en liten eller stor rolle å spille.

Se mer »

Bønn og lovsang

Mandag 27. september kl 19-22 er du velkommen til undervisning, bønn og lovsang i kapellet i kirken. Roger Grødum m/team blir med.

Se mer »

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste søndag 26. september kl 11.00. Fredrik Tybakken fortsetter taleserien over «Hjem, kjære hjem». Barnedåp. Gudstjenesten streames. Barn i alle aldre er velkommen til Barnekirken. Vi minner også om menighetsmøtet kl 19.30. Stein Bjørkholt deltar.

Se mer »